31 d’agost, 2005

el nou projecte de relk

mica a mica va avançant/prenent forma el nou projecte de relk, un conjunt de poesies/cançons que giraran al voltant de la llibertat ...

entre juny i agost del 2004 ja vam triar i musicar un primer bloc de sis poesies d'en jordi bilbeny:

-petita resurrecció per a la 'nit estelada' de van gogh
-pedragentil
-retorn a mi
-dolor del món
-pedres blaves
-aire darrer de mi

al novembre del 2004 vam presentar aquestes sis cançons en un concert a l'escorxador d'arenys de munt sense bases electròniques ni violoncel ni bateria, però amb les col·laboracions d'un baix elèctric, sitar, clarinet i percussions ... un concert realment únic i irrepetible ... cap a finals del mateix més vam interpretar 'pedragentil' amb la col·laboració de miquel gil a salt (les cameres del programa rodasons del canal33 ho van enregistrar) ...

aquest juliol he reprès la composició sobre els textos d'en jordi i, ara, a finals d'agost, ja tenim un segon bloc de sis cançons més per aquest treball:

-general moragues
-vell camí de l'amor
-viàtic
-dona-llum a dins l'illa
-darrere les muntanyes
-esperança de la carn

probablement, seguirem treballant i musicarem un tercer bloc de sis poesies, i, d'altre banda, ja tenim embastat un quart bloc -també de sis textos de jordi bilbeny- a partir de músiques ja fetes (erik satie-kurt weill-la dharma-schubert...)

crec que per l'abril o maig de l'any vinent ja podrem presentar aquestes cançons en directe ... la grabació d'un compacte que reculli aquest treball, certament, ara per ara, no depen de nosaltres ...

joan

3 comentaris:

Blogger Judith Vives diu...

Tot això té molt bona pinta, sobretot això que dieu de musicar poemes amb les músiques de Kurt Weill, etc... Ho espero amb candeletes! Per cert, gràcies pel link, em fa ilusió perquè us segueixo des de fa temps i us tinc per un dels meus grups preferits...

31 d’agost, 2005 14:56  
Blogger relk diu...

Gràcies a tu, judith, per seguir-nos ... La veritat és que tots tenim moltes ganes d'endinsar-nos ja -del tot- en aquest projecte ... encara estem en la fase inicial, però ja es comença a intuir per on anirà i he d'admetre que sí, que de moment m'agrada i n'estic content ... salut!

joan

01 de setembre, 2005 00:23  
Anonymous Anònim diu...

Fa ràbia que se't borrin els comentaris! buff que hi farem. tornem-hi.
Es cert, tot això que dieu té molt bona pinta. De moment, esperarem impacients fins el maig per sentir les noves cançons.
Ja tinc ganes de que sigui el dia 21 o 23 de Setembre per anar-vos a veure a Barcelona!. Que sembla mentida, però des que us vaig veure a Torroella sembla que hagi passat una eternitat.
També us dono gràcies per aquests dos links que heu posat de Tonteries i collonades i el de Paranoies de la Ipon. Que aquest últim si que no l'esperava!.
Bona nit i força Relk!

01 de setembre, 2005 02:41  

Publica un comentari a l'entrada

<< relk.blogspot.com