18 d’agost, 2005

èxit en vendes

És curiós. Avui hem anat a Prada de Conflent. Es pot dir que gairebé era com si fóssim a frança. Ben poca gent parlava el català, i els que el parlaven, la majoria eren dels 50 anys cap amunt. On són els catalans de Prada? Potser estaven de vacances? No ho sé. El que sí que m'ha sorprès és que avui, tot i la nostra timidesa alhora de vendre compactes després d'un concert, n'hem venut 9. Tot un èxit per relk! Contant que fa temps que no montem paradeta perquè no tenim a ningú que se'n pugui fer càrreg, i sense anunciar que veníem cds, de cop i volta ens ha aparegut tota una tropa de persones darrere l'escenari disposades a comprar-nos-en un. Deu ser perquè els estrangers són més curiosos? Deu ser perquè allà és més típic demanar cds darrere els escenaris, després d'un concert? Potser els catalans som més tímids i no ens atrevim a comprar-los? No ho sé, però no deixa de ser curiós.
Si hi ha algú darrere d'aquest blog disposat a muntar paradeta de cds i vendre'ns-els, ja ho sap. El tindrem en compte! Les nostres famílies i amics són gent massa ocupada per fer-se'n el càrreg! Una abraçada i fins aviat. Me'n vaig a les festes de Bilbao. Si hi veniu, ja ens hi trobarem. Salut, companys!

Maira

1 comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Hola Maira! Sóc Jordi l'amic de Laia i un dels del bloc Tonteries i collonades. Ara m'he posat a endinsar-me una mica més amb la vostra música ja que només coneixia Terra endins del DVD que regalaven amb una EDR i m'agreaden molt! Remor sobretot!
Per cert conec a Ramón Balagué, el vaig vere a un dels reportatges que teniu penjats a la web. Els dos som de les Terres de l'Ebre!
Total, que molt content d'anar estretint fils i a vere si algún dia us vinc a vere en viu i en directe!

26 d’agost, 2005 11:06  

Publica un comentari a l'entrada

<< relk.blogspot.com