14 de juny, 2006

tu en saps alguna cosa d'això?

Ara me n'he recordat d'una cosa que em sembla que no hem explicat mai. Resulta que l'any passat, la discogràfica ens va demanar d'intentar grabar la veu a la sintonia dels 40 principals, en català. Dèien que fer-ho sense ànim de lucre, per al grup relk o per la veu en qüestió, era una estratègia perquè si agradava i els 40 se l'agafaven com a seva, doncs la discogràfica tindria la garantia que els seus grups serien exposats a l'emissora en qüestió. Es veu que per sonar als 40 principals has de pagar, i aquesta era una bona manera perquè la discogràfica no hagués de deixar-hi ni un duro. Un dia estava a Banyoles, a les piscines, abans de començar un concert, i em va semblar que sentia la meva veu a través de la ràdio del bar dels banys. Em sembla doncs, que la sintonia va ser acceptada, però el que no sé és si als 40 principals (de girona o osona, crec), la veu de relk hi sona o no hi sona, perquè potser em vaig confondre i no era jo qui cantava. Tampoc se si hi sonen altres grups catalans de la discogràfica. La veritat és que visc en una vall i tan sols podem agafar ràdio arenys de munt i poca cosa més. Si algú n'està assabentat, estaria bé que ens n'informés!!! I si algú tingués una miqueta de temps per enviar-me'n una còpia de la sintonia (que no sé si és una, dues o tres... perquè en vaig grabar més d'una), li estaria molt agraÏda, ja que no en tinc ni idea de com va quedar. A vegades, els detalls, per segons qui, es perden entre d'altres interessos! Doncs sí, una vegada més, ells van demanar, van sortir guanyant-hi i nosaltres... vam continuar esperant fins que ens en vam cansar. Que fort! Haguéssiu rigut molt veient com intentava imitar a la "chenoa" en versió catalana! I quan intentava dir principa-als, perquè ens faltava una síl.laba (principales=a 4 síl.labes, principals=a 3síl.labes) i no encaixava amb la melodia!!! Vaja, jo m'ho vaig passar bé. Sort d'en Joan que em donava suport i m'ajudava amb les seves explicacions de com ho havia de fer! Sí, sort d'ell, que sempre està al meu costat mentre esperem, demanem i ens donem suport un a l'altre tant com podem. Salut, Joan! I a tu, lector, que tens la santa paciència de llegir aquests escrits taaaaaaant i taaaaant llargs!

Mai

5 comentaris:

Blogger relk diu...

salut! és un plaer millor que el de la xocolata desfeta valor el poder donar-te suport ... si ningú et passa els enregistraments dels '40 principa-jals' jo tinc les demos casolanes que vam fer abans d'anar a l'estudi de gravació ... o també pots demana-ho directa i obertament aquí mateix, potser en salvi encara llegeix el nostre bloc ... qui sap!

14 de juny, 2006 11:28  
Anonymous Marcus diu...

No voldria se massa agosarat però després que la Mai doni la seva aprovació podrieu penjar-lo per aquí,no? Volem sentir com canta, els quaranta principaaals. :)

15 de juny, 2006 00:46  
Blogger Kram diu...

Bones relk, passava per aquí blogejant una estona i m'ha semblat que us podria donar un cop de ma. Tinc un col•lega que treballa a Ser Girona (propietaris de 40 principals) i podria demanar-li la falca. Si em poguessis dir el contingut de la falca per poder-la identificar intentaria trobar-la.

22 de juny, 2006 09:58  
Anonymous rek diu...

No se ben bé què és una falca. No se si és un anunci o també pot ser la sintonia de l'emissora. Jo em referia a la sintonia, i el seu contingut és tan simple com la següent frase: "Els quaranta principaals!". Em sembla que no hi havia més contingut que aquest! De totes maneres... gràcies per tot! Tampoc cal que us hi trenqueu les banyes! Em feia gràcia sentir-ho, però no m'hi va la vida. Un petonarro a tots plegats!!! Xulos, guapíssims, estupenduuus! Que tingueu un bon bon estiu!

Mai

23 de juny, 2006 16:15  
Blogger relk diu...

si que hi havia més contingut! ... a una de les tres versions que vas enregistrar, al principi deies "quaranta, quaranta!, yeaaaah" en plan sensual, i també reies ... o això només ho vam fer a la demo casolana? ... jo crec que amb tot el material que vas enregistrar a l'estudi segur que van confeccionar més d'una versió de la sintonia ... a veure si en kram mitjançant el seu col·lega en treu l'entrellat ...

joan

23 de juny, 2006 23:45  

Publica un comentari a l'entrada

<< relk.blogspot.com