20 d’octubre, 2005

pedres blaves

el nou disc de relk comença ja a definir-se una mica més ... ara fa dos dies hem acabat de mesclar una maqueta amb dotze de les cançons que en principi tenen possibilitats d'estar al disc ... interpretades només amb veus i piano, llevat d'alguna aparició esporàdica de melòdica i pandereta ... la maira ha buscat (i trobat) unes harmonies curioses que enriqueixen molt les cançons ... avui les he escoltat totes seguides per primer cop ... m'ha vingut al cap lole y manuel, pascal comelade, i sobretot la joni mitchell de "blue", potser no és casual, doncs, que el títol provisional d'aquest recull sigui "pedres blaves" ... seguirem informant ...

joan

5 comentaris:

Anonymous Anònim diu...

sóc una jove de 16 anys q sovint passa per qui... espero amb molta ilusió el nou disc! les vostres cançons, i els poemes... son maquíssims! felicitats doncs, i molts ànims. des d l'altra banda seguim dia a dia disfrutant la vostra música :)
curiosament... us vaig conèixer xq a mi també m'agrada escriure només en minúscules!

20 d’octubre, 2005 21:42  
Anonymous Anònim diu...

Doncs ja estic impacient per escoltar aquest nou cd que treureu. Segur que serà igual de bò, o encara millor que el cd de branques!
Per cert. més o menys quan sortirà a la venda? :p
Apa, un petonarru! I... FORÇA RELK!

20 d’octubre, 2005 23:04  
Blogger Marcus diu...

Hola!
Només dir-vos que, com la Laia, també espero amb impaciència el vostre nou disc. Aviat podrem sentir alguna d'aquestes cançons oi? :)
A reveure!

21 d’octubre, 2005 00:50  
Blogger relk diu...

Bé, és tot un elogi això que diu en joan, sobre les melodies! La veritat és que sense ell, potser no hi hagués hagut res que recordés a tots aquests artistes. Sabeu? En Joan és el meu principal guia musical. Joni Michel, Lole i manuel... els conec per ell. I a més, no discrepo gens del seu gust musical! M'encantes, juanitu! Ja ho saps. Tot és fruit de la seva persona. Uff! Aprendrieu tant amb ell! I amb en Jordi... aprendrieu més del què mai us imaginarieu! I de la Montse, de la seva alegria i màgia amagada rere les cordes, i d'en coki, del seu art i sensibilitat per als qui són capaços de cuidar-lo i mimar-lo. Crec que som un grup especial. SUposo que tots els músics ho pensen del seu grup, però per a mi, relk és molt més que un grup: és una filosofia, és una part condicionant de la meva vida; són sensacions, emocions, pensaments, dolors, amistats, lligams... Ja ho veieu! Estimo aquest grup!
I d'aquí 4 dies... cap a la Xina! A veure si se penjar fotos al blog i us en penjo una de ben xula! Fins aviat, guapos/es!

Mai

21 d’octubre, 2005 13:57  
Blogger relk diu...

clara, laia, marcus ... no se m'acut què pot alegrar-nos més que el fet que la gent esperi impacient la nostra música ... gràcies ...
laia, està previst que el nou disc es publiqui al març o l'abril ...
marcus, imagino que si, que aviat en directe podreu escoltar alguna d'aquestes cançons ... al desembre o al gener, si surt alguna actuació per aquestes dates ... als concerts del novembre serà massa just ...
maira, t'enyorarem molt tots aquests dies que estaràs tan lluny ... sort!

joan

21 d’octubre, 2005 17:26  

Publica un comentari a l'entrada

<< relk.blogspot.com